SpermaGames - Wülfrath (Diverse data)

Plaats reactie
Gebruikersavatar
rob1three5
Berichten: 237
Lid geworden op: 09 jun 2018, 19:39

Re: SpermaGames - Wülfrath (Diverse data)

Bericht door rob1three5 » 28 okt 2019, 07:53

Ik ga niet meer, heb er 2x chlamydia opgelopen, risico is me te groot.
Fuck yeah!

Kees&Brenda
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 jan 2019, 00:28

Re: SpermaGames - Wülfrath (Diverse data)

Bericht door Kees&Brenda » 28 okt 2019, 20:18

Wij zijn morgen vd party. :D En ze heeft er zin in...

Creampiepat
Berichten: 126
Lid geworden op: 29 dec 2015, 23:15

Re: SpermaGames - Wülfrath (Diverse data)

Bericht door Creampiepat » 28 okt 2019, 22:09

Wow mooi zo Kees en Brenda en ik zal er ook zijn, ik heb een paar dagen mooi opgespaard!!

Trogdor
Berichten: 46
Lid geworden op: 23 dec 2016, 20:13

Re: SpermaGames - Wülfrath (Diverse data)

Bericht door Trogdor » 30 okt 2019, 09:00

Zo een verslagje van mijn bezoek van gisteren en gelijk antwoord op mijn eigen vragen.

De reis heen is inderdaad 2,5 uur vanuit Amsterdam. Als je er wilt zijn om 12:00 rijd je heerlijk na de ochtend spits.

Op advies van andere leden hier heb ik ervoor gekozen om de auto te parkeren bij het winkelcentrum / supermarkt. Gebruik dan dit adres.:

Dänisches Bettenlager Wülfrath
Alte Ratinger Landstraße 25a, 42489 Wülfrath, Duitsland

Daar is meer dan genoeg parkeergelegenheid en het is 3 minuten lopen naar de locatie.

Eenmaal binnen is het gelijk afrekenen en je moet je aangemeld hebben, anders dan sturen ze je echt gewoon weg. Gebeurde met een meneer voor me die duidelijk ongelukkig was met deze gang van zaken. Bij het betalen in het Engels gewoon gesproken en het is me keurig vertelt om eerst de hiv test te doen, dan ga je naar je de kleedkamer douchen en opfrissen daarna ga je terug naar de hiv test kamer en krijg je uitslag met een polsbandje.

Zo gezegd zo gedaan, bij de hiv test was de man in kwestie uiterst vriendelijk en ook hij sprak prima Engels. Dus voor taal barrière, niks van gemerkt. Dus prikje en naar de kleedkamer en douche.

De kleedkamer zelf is niet heel groot maar het grootste euvel is de kleine locker. Ik had een rugtas mee met wat toilet artikelen en een extra boxer en handdoek en ik moest echt proppen. Wel had de locatie voor iedereen een handdoek dus eigen handdoeken zijn niet nodig.
Snel onder de douche, er zijn er 3 maar de stort/regen douche was kapot dus even wachten. Douche is verder netjes alleen veel water op de vloer wat mogelijk tot gladde situaties kan leiden.

Terug naar de Hiv test, daar krijg je een polsbandje om met daarop je kluis nummer en hoe laat je hiv test was. Oke en nu wat drinken.

Aan de bar een cola gedronken en eens de kat uit de boom gekeken. Er waren nog meer Nederlandse mannen zo te horen. Na mijn cola begonnen met een ronde langs de kamers.

Op dat moment waren er 4 dames aan het werk. Dus even staan kijken hoe het eraan toegaat. Nou dat laat weinig tot de verbeelding over de mannen staan bil aan bil om de vrouw heen en als de man die haar neukt klaar is staat de volgende stijve paal al klaar om het gat te vullen.

Wauw... Heftig...

Even terug voor nog een cola. Besloten om maar wat te gaan eten.

Over de kantine kan ik kort zijn, er zijn 12 stoelen en het is een lopend buffet. Geen slechte kwaliteit maar zeker niet zo uitgebreid als in een parenclub in Nederland. Ach... Je komt niet voor het eten.

Terug naar de actie...

Uiteindelijk werd het iets rustiger, dus heb ik me laten pijpen door een van de amateurs. Daarna heb ik Decada geneukt en toen gewacht... Er liep een amateur dame rond, die echt heel aantrekkelijk was. Maar waar duidelijk was dat dit haar eerste keer was. Ze zocht een plek maar doordat ze gevolgd werd door 20 ouwe mannetjes kon ze haar draai niet vinden. Erg jammer...

Al bij al heb ik de aangekondigde dames gezien en 4 actieve stellen waarbij er een stel was dat alleen met condoom werkte.

Toen om 15:00 de stripper muziek begon was ik er wel klaar mee. Vond het eigenlijk wel een beetje tegen vallen.

Herhalingsgevaar? Misschien leuk om te doen een a twee keer per jaar. Maar anders dan is het een pokke eind rijden en zo goed was het ook weer niet.

Plaats reactie

Terug naar “Gangbangs”