Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

voodoo1
Berichten: 79
Lid geworden op: 04 apr 2015, 15:29

Re: Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door voodoo1 » 12 aug 2018, 20:50

@ajax...wees verstandig en ga nooit op plaatjes en foto's af..ook al zou het de juiste dame zijn dan nog geven ze meestal een vertekend beeld.

Fifi is gewoon echt een mooie vrouw. Dus te mooi on waar te zijn ging wel op in dit geval. Vond haar eigenlijk mooier als de vrouw op de foto

goldentarantula
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 apr 2017, 21:48

Re: Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door goldentarantula » 12 aug 2018, 21:28

Ik kom ook regelmatig in Essen of in Mettmann. Foto's kloppen bijna nooit. Ook de foto's van Fifi niet. Ben een maand of 2 geleden bij haar geweest, is inderdaad een mooie vrouw met goede service. In het algemeen is de service bij Haus Butterfly goed tot uitstekend (als er een klik is). Het is niet het goedkoopste adres, je krijgt wel waar voor je geld.

Wellens
Berichten: 180
Lid geworden op: 02 mei 2015, 16:32

Re: Haus butterfly Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door Wellens » 12 aug 2018, 22:22

voodoo1 schreef:
12 aug 2018, 18:41
Werkelijk 3 prachtige Chinese vrouwen.
Zijn het jongere dames in de categorie tussen 20 a 30 jaar? Of + 30?
En slank?

Ik heb ook wel interesse om hier eens te passeren

voodoo1
Berichten: 79
Lid geworden op: 04 apr 2015, 15:29

Re: Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door voodoo1 » 13 aug 2018, 12:24

20 tot 30 Jr en allen alank

guy6
Berichten: 214
Lid geworden op: 27 mar 2015, 20:18

Re: Mary (Haus Butterfly)

Bericht door guy6 » 26 sep 2018, 17:24

Janneman schreef:
10 apr 2018, 21:36
Wordt er in de huis nog zc gedaan dat iemand van jullie kan bevestigen?
Jazeker, maar ze doen het niet allemaal. Ook goed om weten is dat er meer dames zijn dan vermeld op de web site, ik weet niet waarom.

Ik was er gisteren. De deur werd opengedaan door een kleine, slanke dame. Volgens de web site zouden Lisa, Mimi en Luna aanwezig zijn en ik dacht eerst dat het Mimi was, maar ze heette Anna. Ik kreeg te horen dat Mimi was gaan shoppen en dat ze allicht pas binnen twee of drie uur terug zou zijn. Er was ook nog een andere dame, die Lala zou blijken te heten, en een wat minder knap gelaat had. Ik koos dus voor Anna. Ik vroeg naar nzc, ze zei evenwel dat ze alleen pzc doet, maar Lala doet wel nzc. Dus dan maar met Lala, een uur aan 130 € + 50 € extra voor nzc. Ik kreeg eerst een massage, die leuk was maar het was geen professionele chinese massage. Dan begon ze mijn ballen te kietelen, ik kwam recht, we gaven mekaar een kusje, dan ging haar hoofd naar omlaag en ze pijpte me. Nadat mijn lul erg stijf stond vroeg ik "ficken?" en we begonnen eraan. Het was echt super. Ik dacht bij mezelf, het is niet gewoon neuken, die chinese schatjes geven echt liefde, hoe spelen ze dat toch klaar ? Op een zeker moment kwam Lala klaar, ik zag haar gelaat verkrampen en hoorde haar "Oh, my God" prevelen. Uiteindelijk, nadat ik gedouched en aangekleed was, gaven we mekaar aan de deur nog een afscheidsknuffel.

guy6
Berichten: 214
Lid geworden op: 27 mar 2015, 20:18

Re: Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door guy6 » 26 nov 2018, 20:43

Een aanvulling bij mijn vorige bericht : ik vond een foto van Lulu - zo blijkt ze te heten, maar ze sprak zelf haar naam uit als Lala.
Lulu.jpg
Toch echt een schatje.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

voodoo1
Berichten: 79
Lid geworden op: 04 apr 2015, 15:29

Re: Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door voodoo1 » 28 nov 2018, 19:35

Zondag in essen geweest.. Voor Angela gekozen. Lijkt absoluut niet op de Angela op de site. Deze Angela veel korter haar tot op haar schouders. Heerlijke verschijning. En wat belangrijk is top sex

Heerlijk nat tongzoenen en dieppijpen.. Is zelf dol op hard vingeren en geeft worden. Geen standje is haar teveel.
2 keer heerlijk in haar klaar gekomen

Zij wisselt tussen de lokatie van butterfly.

voodoo1
Berichten: 79
Lid geworden op: 04 apr 2015, 15:29

Re: Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door voodoo1 » 12 dec 2018, 07:00

Afgelopen zondag deze Angela weer bezocht. Weer top sessie. Met als klap op de vuurpijl ook anaal. Hmmm heerlijk strak kontje. Blijft een toppertje

Wellens
Berichten: 180
Lid geworden op: 02 mei 2015, 16:32

Re: Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door Wellens » 25 dec 2018, 21:22

Ben vorig weekend ook voor het eerst in Haus Butterfly geweest te Essen. Ik was er door omstandigheden een stuk later dan voorzien 21u15, normaal sluiten ze op 22 u staat op website maar denk wel dat ze ook nog iets later open zijn. Het was er best nog druk en de bel ging nog na mij.

Toen ik binnen kwam waren er 2 dames die zich voorstelden. Namen heb ik niet goed gehoord. Ik vond ze beiden niet zo erg knap maar zeker ook niet lelijk. Ik heb dan gekozen voor de dame van de twee met de grootse boezem (niet spectaculair groot)

Naar de kamer gegaan. Communicatie was zeer moeilijk. Een uur was nog mogelijk maar ik koos voor een half uur. Ik wist gelukkig wel de prijzen en gaf 130 euro dus voor half uur en extra service

Eerst aan de overkant van de kamer gaan douchen en dan terug naar de kamer. De dame was niet super slank en had een litteken aan haar buik misschien dat iemand weet over wie het nu gaat. Lieve dame. De chinese dames geven zoals geweten echt goede GFE en zijn zeer aanhankelijk. Daar was niet over te klagen, toch bleef ik klein beetje op mijn honger zitten. Voorspel was wel zeer goed, hiervoor nemen ze echt voldoende tijd en hier kan je ook uw half uur volmaken de dame was geen afwerkster. Ik ging over de 30 minuten, er werd mij wel op gewezen maar mocht nog even verder.

Hierna werd mij aangeboden mij opnieuw te gaan douchen wat ik ook gedaan heb. Met de lange terugrit is het toch wat fijner als je even hebt kunnen douchen.

Bij het aankleden kwam ik tot de vaststelling dat mijn portefeuille verdwenen was. Ik voelde mij meteen niet goed worden want besefte dat ik stom geweest was de douches waren aan de overkant, de kamer was niet gesloten toen ik met de dame naar de douche ging en er was nog volk aanwezig.

De dame spreekt amper Engels dus werd de dame des huizes er bijgehaald een oudere Aziatische. Uiteindelijk kwamen er ook 3 jongere Aziatische dames er bij. De andere dame die ik gezien heb bij binnen komst en dan 2 toch iets knappere dames die ik niet gezien heb. 1 die er wat jonger uitzag met brilletje en slank. En nog een slanke dame met toch wel knapper gezicht. Had niet de indruk dat 1 van de dames echt mij goed verstond. Op bepaald moment maakte de dame des huizes mij er op attent dat 1 van de bezoekers mijn portefeuille wellicht gestolen zou hebben. Toen ik naar de douche wandelde zat er inderdaad een getinte kerel op een zeteltje in het halletje.

Uiteindelijk is de dame even naar de voordeur gegaan en gelukkig lag mijn portefeuille gewoon voor de deur en waren enkel de briefjes geld weg. Moet zeggen dat ik toch wel blij was daar er mijn pas, rijbewijs, bankkaarten en al de rest er nog gewoon in zaten. Trouwens gelukkig heeft hij ook mijn sleutels en iphone laten zitten in mijn broek. Er is mij 165 euro gestolen maar heb 50 euro terug gekregen van haus butterfly. Heb er toch een wrang gevoel bij, maar ik zal maar geloven dat het de klant was en dat de dames er niets mee te maken hebben. Achteraf gezien was het wel een louche type daar er in de zetel zat. Maar anderzijds moet je als klant toch wel lef hebben zonder hulp van binnenaf. Nu goed het is gebeurd en niet het ergste van de wereld.

Ik ga al sinds 2000 naar DVP'S en ben normaal altijd zeer voorzichtig met mijn portefeuille. Maar vorig weekend toch onvoorzichtig geweest. Wil nog wel eens teruggaan voor 1 van de knappere dames, maar dan zal ik toch wel extra opletten en neem ik mijn broek mee naar de douche.
Laatst gewijzigd door Wellens op 25 dec 2018, 21:27, 3 keer totaal gewijzigd.

Cerato
Berichten: 962
Lid geworden op: 16 jun 2015, 15:27

Re: Diverse Dames - (Haus butterfly) Wüstenhöferstraße 213 Essen

Bericht door Cerato » 10 mar 2019, 18:55

http://www.haus-butterfly.de/
Vandaag bij Haus Butterfly in Essen geweest.
Naar de kamer gegaan met Sumi (nepnaam maar foto`s kloppen wel op de site)
Ze is voorzien van een naturel b cup en heeft een superslank figuurtje en zal 1.65 zijn.
Glaasje fris naar keuze erbij, altijd lekker.
Voor een uur 130 plus 50 voor alles zc en dan ook interne donatie.
Meerdere hoogtepunten mogelijk.
Dame is erg lief en zoent er volop los: met mond en met tong.
Ze tongt jou en je mag haar ook tongen.
Haar lekker gebeft, heeft een heerlijk kutje met dat typische zachte donstoefje.
Hadden dames hier dat maar.
Als dames hier een toef hebben is het hard en niet prettig.
Die Chinese dames hebben altijd dat heerlijke zachte haar en is absoluut niet storend of onverzorgd, integendeel!
Dame in diverse standjes genomen en uiteindelijk intern gedoneerd.
Na opfrissen heeft ze een lekkere massage gegeven, kan zij echt heel goed.
Daarna nog een tweede ronde en weer opfrissen en uur zat erop, iets erover maar was geen probleem.
Schade dus 180 euro maar dan ook leuke lieve en m.i. mooie dame en alles mogelijk zc en interne donatie.
Als ik er weer in de buurt moet zijn ga ik uiteraard weer langs.
Vervelende is dat dames vaak van locatie wisselen dus je weet nooit of dame er is of weer komt.


Afbeelding

Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Clubs/bordelen”