Antoniusstrasse 23, Aken, Song

Plaats reactie
Meeelover
Berichten: 124
Lid geworden op: 26 jun 2015, 21:54

Antoniusstrasse 23, Aken, Song

Bericht door Meeelover »

Mijn voorkeur is voor de combinatie Thai en NZC. En dat is niet altijd makkelijk te vinden in NL. En als je het vindt is het meestal een massage salon waar alleen "traditioneel" wordt gemasseerd en daar kun je dus beter niet over schrijven. Je weet nooit wie er mee kijkt.

Dus toen ik in Kerkrade moest zijn even naar Aken gereden waar een verzameling aan Thaise ZC zit. Eigelijk allemaal een beetje tegen de uiterste houdbaarheidsdatum aan, maar Song, waar ik eerder was, is door haar slanke figuur en haar A-borstjes ondanks de ongeveer 45 jaar toch aantrekkelijk gebleven.

Ze zegt dat ze me herkende en dat was niet wederzijds, maar ze wist nog dat alles ZC moest gebeuren. De begroeting was met een heerlijke TZ en dat was de vorige keer echt niet zo. Kleren uit, heerlijk pijpen, 69 waarbij ze klaar kwam (denk ik) en met een prima Cowgirl afgesloten. Als je op zo'n frêle figuur gaat liggen ben ik altijd bang dat ze breken. Vandaar de cowgirl. Bij elkaar ½ uur plezier voor €75 en die netjes achteraf betaald.
Laatst gewijzigd door CWP op 10 sep 2019, 21:31, 1 keer totaal gewijzigd.
Changing hands without missing a beat

sanderk_
Berichten: 115
Lid geworden op: 20 nov 2015, 13:29

Re: Aken, Antoniusstrasse 23, Song

Bericht door sanderk_ »

Deze dame heeft geen arbeidsvergunning niet meer werkzaam in antoniusstrasse Wel heb ik begrepen dat ze af en toe prive af spreekt met klanten.

Walterrr
Berichten: 16
Lid geworden op: 05 jun 2019, 17:27

Re: Antoniusstrasse 23, Aken, Song

Bericht door Walterrr »

Ik ben enkele keren naar Aken gereden (een aantal jaren terug) nooit Song te bespeuren en de 'collega's' lieten niet veel los, dus een beetje jammer want ik ben echt op zoek naar een rijpere thaise die bare gaat.

Edit CWP

Topic is Song, dus niet over andere dvp's en namen beginnen aub, Weggehaald
Laatst gewijzigd door CWP op 30 dec 2019, 21:13, 3 keer totaal gewijzigd.

Plaats reactie

Terug naar “Ramen/tippelen”