Düsseldorf, tippelzone

Plaats reactie
guy6
Berichten: 220
Lid geworden op: 27 mar 2015, 20:18

Düsseldorf, tippelzone

Bericht door guy6 » 14 apr 2018, 00:08

Er is in Düsseldorf een tippelzone op wandelafstand van het station. Het gaat om het hoekpunt van de Charlottenstraße en de Gruppellostaße + omgeving. Het is er evenwel illegaal en, naar verluid, maakt de politie jacht op zowel de dvp's als de klanten en worden die zwaar beboet. Het is dan ook zoals in Antwerpen, Charleroi en Luik, waar de "actie" zo goed als dood is en wat er nog is niet veel soeps is.

Ik was evenwel nieuwsgierig en ging eens kijken. De eerste keer dat ik door de buurt wandelde was er niets te zien maar toen ik later terugkwam, het was toen 22h30 op een donderdagavond, zag ik op dat kruispunt 2 dames. De ene zag er eerder oud uit, de andere was jong, klein van gestalte en had kort ros haar. Ze stonden met mekaar te praten. Ik liep hen voorbij maar merkte dat ze bleven staan. Toen ik een tweede keer langs kwam - ze moeten dat gezien hebben - sprak de rosharige me aan en vroeg "haben sie lust ?". Ze bleek uit Roemenië te komen en bood aan om me voor 50 € te pijpen in het park. We waren al op weg naar het park toen ik vroeg of ze echt geen plaats had waar we konden gaan en waar we meer comfortabel zouden zijn. Ze zei dat we konden naar een hotel gaan en dat dit 40 € zou kosten. We veranderden dus van richting. Ze zei dan dat ik de 40 € op voorhand aan haar moest geven omdat er problemen zouden zijn als iemand anders probeerde te betalen. Haar verhaal leek we wel wazig en ik zei dat ik dat niet zou doen. Ik liep weg en ze drong niet meer aan. Ik had er niet aan gedacht om te proberen haar binnen te loodsen in het hotel waar ik verbleef, maar, achteraf bekeken, is dat beter zo. Ik denk dat ik met dat dametje eerder kleerscheuren zou hebben opgelopen dan iets leuks beleefd.

Dus : er is inderdaad een tippelzone maar is niet aan te bevelen, behalve dan voor de "durvers".

guy6
Berichten: 220
Lid geworden op: 27 mar 2015, 20:18

Re: Düsseldorf, tippelzone

Bericht door guy6 » 12 apr 2019, 15:52

Zoekende naar informatie vond ik het volgende krantenbericht :
https://www.lokalkompass.de/duesseldorf ... rt_a879759
Er waren op 9-14 april 2018 politieacties. En laat dat nou net zijn toen ik er was ! Dat legt allicht uit waarom ik maar 2 dames gezien heb. Leuk op te merken dat gepakte klanten niet alleen een boete van 250 € kregen, maar ook een brochure over veilige sex :mrgreen:

Onlangs was ik er weer en ik ging vrijblijvend nog eens kijken. Ik kon enige dvp's spotten, de "actie" schijnt pas na 22 u te beginnen en ze staan vooral op het kruispunt tussen de Charlottenstraße en de Gruppellostraße, en ook helemaal aan het eind van de Charlottenstraße, waar een speeltuin is. Er was een dame die zou blijken Anna te heten. Ze was erg klein van gestalte, had een bruine huid en zwart haar en zag er niet zeer jong of zeer knap uit. Ze was gekleed in een witte anorak met oortjes op haar kap. De eerste keer dat ik haar voorbij liep zei ze "blahsen ?" en stak haar tong uit. Ik ging er niet op in, maar nadat ik een anderhalf uur later haar nog eens tegen kwam, liet ik me overhalen. Ze vroeg 50 € voor ficken+blahsen. Ze nam me bij de arm en leidde me naar een gebouw in de Bismarckstraße, er stond HOTEL maar we konden naar een apartement zonder voorbij een receptie te moeten. Anna ontving me in een kleine kamer met bed+sofa+tafel. Nadat ze zich half had uitgekleed vroeg ze "ficken mit oder ohne gummi ?". Ik aarzelde even maar zei toch "mit" omdat ik niet veel zin had om meer geld uit te geven en omdat nzc met een dame van de onderste plank me (in tegenstelling tot vroeger) toch enigszins afschrikt. Anna zei evenwel "ohne ist gut !", toonde haar kutje, en liet weten dat het 30 € extra kost. Ik ging er dan toch maar voor. Ik had alleen briefjes van 50 en 20 in mijn portemonnee en gaf haar dan maar 50 €. Ik ging op het bed liggen. Ze trok haar bloesje en BH (het was er één versterkt met ijzerdraad, om haar borsten groter te laten lijken dan ze zijn) echter niet uit en toen ik even onder haar bloesje tastte trok ze mijn handen voorzichtig terug en zei dat ik 10 € meer moest betalen. Ik zei dat ik eigenlijk al 20 € meer had gegeven dan de afgesproken prijs, maar daar had ze geen oren naar. Ze pijpte, maar mijn lul werd niet stijf, allicht van de zenuwen. Ik trok haar op het bed, ze lag even op mij, dan ging ik op haar liggen. Het werd droogneuken, mijn lul werd nog steeds niet stijf. Ik wou haar kussen, maar ze liet weten dat dit 10 € meer zou kosten. Ik had zoveel zin om toch nog iets te voelen, dat ik haar 20 € gaf. Nu liet ze zich gewillig kussen en mijn lul werd half stijf. Toen ik aangaf erin te willen, probeerde ze mijn lul met de hand in haar kut te steken, of ze deed alsof, feit is dat ik er hoogstens een cm in geraakte. Dan bleek het afgesproken halfuur om. Ze drong aan dat ik zou bijbetalen om langer te blijven, maar ik hield het voor bekeken en kleedde me aan. Ik vroeg niet of er een badkamer was, want ik had geen zijn om mijn kleren onbewaakt achter te laten. Achteraf bekeken misschien toch beter dat ik mijn lul niet echt in haar kut gestoken heb...

Kortom : een tippelbuurt die op haar laatste benen loopt en waar ge dus slechts enkele "die-hards" vindt die om het even wat doen om geld te verdienen. Zoals ik al zei : alleen voor "durvers".

Plaats reactie

Terug naar “Ramen/tippelen”