Spermagames - Rheinbach 12-6-'18

Plaats reactie
Robbie
Berichten: 905
Lid geworden op: 17 jun 2015, 15:37

Spermagames - Rheinbach 12-6-'18

Bericht door Robbie » 13 jun 2018, 00:58

Vandaag voor het eerst en gelijk ook voor het laatst bij de spermagames te Rheinbach. Een hele onderneming met het OV en ruim 4 uur onderweg en terug zelfs 5 uur.

Het eten wat creampiepat al memoreerde was niet denderend en zeer weinig warme gerechten zoals een soepje of een pasta met lekkere saus wat Wulfrath wel te bieden heeft ontbrak hier. Alleen wat worstjes in de pan en verder gehaktballen en ander vlees maar niet warm.

Het gaat hier een beetje anders dan in Wulfrath. Na betaling krijg je geen sleutel van de kluis maar een plastic bak met deksel waar je je waardevolle spullen in kan doen en die geef je af waar de test plaatsvindt. Het rare is dat er wel kluisjes zijn maar die worden kennelijk niet benut. Jammer want vind een kluis toch wat veiliger en tussentijds kan je dan makkelijker af en toe je smartphone pakken als dat je er iedere keer om moet vragen.

Kamers zien er netjes uit en in het lounchgedeelte tegenover de bar is ook plek waar geneukt wordt. Verder nog 2 kamers en 1 kamer zonder bed dus waar staand of zittend geneukt kan worden. Douches genoeg maar alle zeepdispensers waren al leeg dus dat is slordig en 1 douche was defect. Irritant dat je vaak moet drukken op de knop want anders stopt het water.
.
ik was er al voor de middag. Jessy Jay en Elina flower waren er al en sexy Suzie kwam gelijk met mij. Trouwens een mooi wijf; alleen praat ze veel te veel en acteert ze te gemaakt met iedere keer weer Sahne en Sperma. Zelfs een Hollandse vrouw kwam even naast me zitten en vond haar erg druk doen. Helaas is Gundula Pervers niet op komen draven. De precieze reden is mij ontschoten.
Wel jammer voor een wat oudere Hollandse man die mij kende van de gangbangs in Essen-Kray want hij vindt haar geweldig.

In het begin was het nog vrij rustig maar later in de middag werd het toch wat drukker. Ik heb eerst met Jessy geneukt. Wel een wat lastige dame en vergelijkbaar met Tara Sky. Een niet geheel stijve pik wil ze niet want dan doet haar poesie au en toen ik op het punt stond haar te willen neuken wilde ze alleen nog maar pijpen. Elina is een lekker mooi wijf met goeie tieten. Zelfs tongzoenen maar bovenal geil kreunend deze zwartharige meid. Heb nog geneukt met een vrouw van een paar en die was lekker bezig. Ik had haar even voor mij alleen en kon zo lekker dicht tegen haar aan en zij genoot en kreunde geil en na een tijdje goed volgespoten. Elina heb ik ook goed volgespoten maar daarna bleef ik haar wel gewoon doorneuken.

Naast de 3 pornosterren nog zo'n 6 andere vrouwen maar de meesten voor mij niet echt aantrekkelijk. Trouwens een aantal dames had ik al vaker gezien in Wulfrath. Wulfrath is massaler en komen er meer mannen maar ook aanzienlijk meer paartjes met ook vaak mooie vrouwen daarbij dus dat is een groot pluspunt t.o v. Rheinbach dus ook geiler want die paartjes daar kom ik speciaal voor.

Zo rond 17.30 waren al een aantal vrouwen vertrokken en alleen sexy Suzie en een andere vrouw waren op één kamer met een heleboel mannen daar omheen. Helaas waren Jessy en Elina niet actief en door de drukte van de mannen en de weinige vrouwen ben ik eerder dan gepland weggegaan zo rond 17.45. Denk dat ik over 2 weken ook weer naar Wulfrath gaat om het verschil met Rheinbach te ervaren. Voor mij qua reizen beter te behappen dan Rheinbach

Plaats reactie

Terug naar “Gangbangs”