Düsseldorf, Worringer Platz 3, (Salon Yi-Jia)

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jajoh
Berichten: 227
Lid geworden op: 27 mar 2015, 22:08

Düsseldorf, Worringer Platz 3, (Salon Yi-Jia)

Bericht door Jajoh » 19 jul 2018, 21:52

Ik heb er weer eentje gevonden... :)
Was in Düsseldorf en had ergens gelezen dat op dit adresje ook meer mogelijk was.
Adresje was vrij makkelijk te vinden, niet ver van het centraal station, en nadat ik op de bel "massage" drukte ging het buitenste hekwerk open. In de hal zelf nog een keer op een bel moeten drukken zodat de deur naar het trappenhuis ook open ging. Op de eerste etage aangekomen stond de deur al open, dus gelijk naar binnen gegaan.
Een wat oudere dame (oeps, helemaal vergeten een naam te vragen) ging me voor naar een kamertje waar het behoorlijk donker was. Ze vroeg me of ik een massage wilde en voor hoe lang. Aangezien ik later op de dag al een reservering in een restaurant had staan gekozen voor een half uurtje. Ze gaf aan dat het 40 euro kostte. Toen ik wat twijfelde met betalen vroeg ze uit zichzelf of ik soms een andere massage wilde (uiteraard!). Uiteindelijk gekozen voor body-to-body met seks, wat me 80 euro zou gaan kosten.
Het masseren op zich was redelijk, na een minuutje of 20 vroeg ze of ik me om wilde draaien. Ze reikte achter zich om een condoom te pakken en ik vroeg of ze die in de verpakking wilde laten. Zou 30 euro meer gaan kosten, met wat overredingskracht naar 10 euro omlaag weten te lullen.
Paar standjes gedaan en lekker intern mogen doneren.
Herhalingsgevaar? Weet ik nog niet, uiteindelijk best wel een hoop geld voor een half uurtje.
Laatst gewijzigd door CWP op 20 jul 2018, 10:59, 3 keer totaal gewijzigd.
NZC? ;) Jajoh, lekker toch!

Gebruikersavatar
Jajoh
Berichten: 227
Lid geworden op: 27 mar 2015, 22:08

Re: Düsseldorf, Worringer Platz 3, Yi-Jia

Bericht door Jajoh » 20 jul 2018, 10:55

cwp, ik zie dat je wat uit de onderwerp-regel hebt weggehaald. nu lijkt het of yi-jia de naam van een dame is. misschien beter om er dan "salon yi-jia" van te maken?
NZC? ;) Jajoh, lekker toch!


Plaats reactie

Terug naar “Massage salons”