Kirmesplatz - Essen

guy6
Berichten: 247
Lid geworden op: 27 mar 2015, 20:18

Kirmesplatz - Essen

Bericht door guy6 » 26 sep 2018, 17:53

De gemeente Essen heeft een initiatief genomen om de tippelprostitutie te laten gebeuren met minder gevaar voor de dames en minder overlast voor de omgeving. Er is een parking, auto's kunnen er in één richting rondrijden. Er zijn parkeerplaatsen, ge kunt u laten bedienen in de auto, de dvp meenenen (als die dat durft) en er zijn ook dvp's die een trailer hebben (handig voor de "voetganger"). Het gaat uiteraard om dvp's van de laagste plank. Ge kunt de Kirmesplatz vinden op Google maps en er zijn filmpjes op YouTube.

Ik ging eens kijken uit nieuwsgierigheid. De meeste dames varieren qua uiterlijk van niet aantrekkelijk tot ronduit lelijk. Ik zag er één met kort zwart krulhaar en een spleet tussen haar tanden (zoals het vriendinnetje van Garfield :) ) maar niet echt lelijk. Ze zou blijken Maria te heten en uit Bulgarije te komen. Ik kreeg ineens goesting, ik vroeg haar of ze aan kussen en nzc doet en ze nee, maar toen ik al wegwandelde riep ze me terug en zei dat ze het wel doet, maar dan moest ik wel gaan voor een vol halfuur, aan 50 €. We gingen naar een trailer. Alles bij elkaar viel de ervaring wel mee, ze was lief en gewillig, alleen dat ik niet te lang met mijn volle gewicht op haar mocht liggen. Een minpunt was wel dat er geen lavabo is en dat ik mijn lul na de daad moest schoonmaken met vochtige doekjes. Ze zei nog dat ik aardig ben maar dat ze dikwijls te maken krijgt met slechte mannen dat ze "kaput" is.
Laatst gewijzigd door CWP op 26 sep 2018, 18:08, 1 keer totaal gewijzigd.

guy6
Berichten: 247
Lid geworden op: 27 mar 2015, 20:18

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door guy6 » 13 okt 2019, 22:24

Ik was gisteren nog eens in Essen en besloot om te gaan kijken op de Kirmesplatz en als ik een dame zag die mij aanstond ze te "doen" maar niet te vragen om nzc. Het was s'avonds om 22 u. Na een eerste slechte ervaring, zag ik een dame die zou blijken Julia te heten en uit Bulgarije te komen. Ze was slank, had een bruine huid en lang zwart haar, ze had een eerder knap gezichtje en felrode lipstick op haar lippen, ze liet behoorlijk wat bloot zien, ze had alleen bottinekes, een slipje en een bloesje dat alleen haar borsten bedekte aan. Deze keer een duidelijke afspraak gemaakt en gevraagd om al haar kleren uit te doen en te kussen (+ pmc en nmc, een halfuur, alles voor 50 €). Ze deed me een condoom om en begon te pijpen, maar mijn lul werd niet stijf, allicht was ik te vermoeid. Ik vroeg om te neuken, ik ging op haar liggen, maar kon haar niet penetreren. Ze liet toe dat ik af en toe een kusje van haar lippen plukte, maar duidelijk had ze dit niet graag. Na enige tijd richtte ik mij op, ze bewerkte mijn lul met haar hand terwijl ze mij in de ogen keek, mijn lul werd half stijf en kon er in. Ik kwam evenwel niet klaar en ze begon tekenen van ongeduld te vertonen. Ze sloot haar benen zodat ik nu met mijn benen rond haar zat en haar kutje nu strakker aanvoelde. Ik kwam evenwel nog steeds niet klaar en ze deed enige manipulaties, het bleek dat ze het condoom er af haalde. Ik dacht dat ze zou proberen mij af te rukken, maar nee, ze leidde mijn lul terug in haar, weliswaar niet erg diep omdat haar benen toe waren. Dat was onverwacht ! Ik wist eerst niet goed wat, maar dan werd ik plots supergeil, ik stootte een paar keer en spoot. Het eerstvolgende wat ze deed was er op aan dringen dat ik onmiddellijk van haar af kwam en in een plastiek zakje pissen.

Dit verhaal toont dat ge soms verrassingen kunt hebben.

Robbie
Berichten: 1180
Lid geworden op: 17 jun 2015, 15:37

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door Robbie » 17 jan 2020, 18:35

Ik liep enige dagen geleden ook in die buurt. Vanaf station Essen Altenessen raadpleegde ik google maps. Ik moest ruim 1 km lopen. Het was inmiddels donker. Ik moest op een gegeven moment rechtsaf een pad inlopen. Er stonden paaltjes. Ik liep rechtdoor en op een gegeven moment moest ik rechtsaf. Ik was er bijna. Maar ik kon niet rechtsaf want er was een hek wat ver doorliep dus heb het toen maar opgegeven.

Ik zocht eigenlijk naar een dame "Ilayda" genaamd die ik ken van een saunaclub in #############. Iemand zei dat ze daar zou werken na 18.00 uur. Ze zou in zo'n caravan moeten zitten.

De kirmesplatz is dat alleen een tippelzone of zijn er ook caravans waarin de dames hun diensten verlenen?
Laatst gewijzigd door CWP op 17 jan 2020, 20:40, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Jajoh
Berichten: 259
Lid geworden op: 27 mar 2015, 22:08

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door Jajoh » 17 jan 2020, 19:17

Heb je soms toevallig een tankstation gezien (volgens mij Shell)? Dan was je er toch echt wel dicht in de buurt. Eigenlijk had je even moeten wachten en kijken hoe de auto's daar naar binnen rijden.
Er zijn afwerkplekken waar je met een dvp in de auto kunt parkeren en voor de wandelaars of fietsers zijn er ook kleinere afwerkboxen. Ook staan er een paar caravans waarin je je kunt uitleven.
Laatst gewijzigd door Jajoh op 17 jan 2020, 19:25, 1 keer totaal gewijzigd.
NZC? ;) Jajoh, lekker toch!

Robbie
Berichten: 1180
Lid geworden op: 17 jun 2015, 15:37

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door Robbie » 17 jan 2020, 19:42

Ik zie op Google maps een shell tankstation aan de gladbeckerstrasse maar ik was te voet vanaf station Essen Altenessen en kwam daar dus niet langs maar van de andere kant

Robbie
Berichten: 1180
Lid geworden op: 17 jun 2015, 15:37

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door Robbie » 17 jan 2020, 19:54

Ik liep op de Altenesser Str richting Bauminghausstr.
Daarna rechtsaf naar Schmemannstr en vervolgens linksaf naar de Ellernstr. Vervolgens rechtsaf geslagen een donker pad in en deze moest ik 700 m volgen en daarna rechtsaf slaand maar dat ging niet omdat een hek dit verhinderde.

De volgende poging maar de autoroute kiezen i p.v. de wandelroute want dan kom ik wel langs de shell tankstation.

Gebruikersavatar
Jajoh
Berichten: 259
Lid geworden op: 27 mar 2015, 22:08

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door Jajoh » 17 jan 2020, 20:12

Dan ben je aan de " achterkant" van het terrein uitgekomen. Vroeger was het gehele terrein vanaf alle kanten toegankelijk voor kermissen en evenementen (vandaar de naam Kirmesplatz) maar sinds het tippelzone is geworden kun je er alleen vanaf de Gladbecker Strasse nog in komen...
Volgende keer meer succes!
NZC? ;) Jajoh, lekker toch!

Robbie
Berichten: 1180
Lid geworden op: 17 jun 2015, 15:37

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door Robbie » 17 jan 2020, 20:48

Ja ik was er bijna en had nog even door moeten lopen tot het einde van het pad en dan rechtsaf moeten slaan om op de gladbeckerstrasse te komen maar het was slecht weer dus ik gaf het te snel op.

guy6
Berichten: 247
Lid geworden op: 27 mar 2015, 20:18

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door guy6 » 18 jan 2020, 15:04

De ingang is inderdaad aan de Gladbeckerstrasse en er zijn, zoals ik al zei, trailers, met wel een bed maar helaas geen lavabo.

Hopelijk schrijft iemand nog eens een ervaring, dan weten we meer dan alleen wat ik schreef. Wel vrees ik dat het meestal niet veel soeps zal zijn.

Robbie
Berichten: 1180
Lid geworden op: 17 jun 2015, 15:37

Re: Kirmesplatz - Essen

Bericht door Robbie » 18 jan 2020, 15:23

Ik ga woensdagavond weer een poging wagen en kijken of de dame die ik op het oog heb ook daadwerkelijk aanwezig is. Via een Duits forum gaf iemand aan dat de dame waar ik op zoek was in een caravan zou werken op de kirmesplatz en wel na 18.00 uur. Hopelijk is ze terug van vakantie zodat ik een verslag kan schrijven van mijn 1e bezoek op de kirmesplatz.

Plaats reactie

Terug naar “Ramen/tippelen”