Shu Xin Tang - Alpen

raetsel
Berichten: 10
Lid geworden op: 26 mei 2015, 21:53

Re: Shu Xin Tang - Alpen

Bericht door raetsel » 01 nov 2019, 22:29

Ik weet helaas d'r naam niet, nog niet ter sprake gekomen, .. :lol:
maar was vanafond nog even weer geweest, en had ge-appt of er nog wat moois was: ik ging er van uit dat de bazin deze roep om een nieuwe dame wel zou begrijpen, dus heengereden maar het werd weer dezelfde, derde keer nu al. Het meisje was blij mij weer te zien, en deed heel goed d'r best want ik moest pauzeren om niet te vroeg te komen, iets waar ik normaal niet zo snel last van heb. maar toch had ik eigenlijk de hoop dat ik weer een nieuw gezicht zou zien vandaag. Er komt vast nog wel een nieuwe keer, en dan ga ik er expliciet om vragen. Vorige keer deed ik dat door te zeggen "Kein Lulu, kein Yoyo en kein Lucy", maar ik weet van deze de naam niet... Ik zie ook telkens in de woonkamer jongere dames zitten tv kijken, die zou ik ook weleens willen maar ik denk dat ze niet AO doen ofzo, gezien mijn vorige ervaring.

Maar deze dus wel flink volgespoten, ze heeft een strakke kut die het goed doet. Ze begon met eerst mij overal te likken, tot ik niet meer kon wachten om d'r op te vullen, toen flink geneukt, toen een korte pauze om te voorkomen dat ik al na een paar minuten kwam, toen nog een keer met haar bovenop en toen in missionaris volgespoten. Ik wilde eigenlijk naar huis daarna, maar ze stond er op dat ik bleef voor een massage om het uur vol te maken. Dat was best een goeie massage. Dus uiteindelijk gewoon weer tevreden, maar ik denk dat ik eens op onderzoek uit ga naar een andere locatie.

Robert44
Berichten: 21
Lid geworden op: 23 dec 2018, 08:55

Re: Shu Xin Tang - Alpen

Bericht door Robert44 » 02 nov 2019, 22:15

Ik ben er donderdag avond geweest. Bij mij kwamen ze allemaal en kon ik mijn keuze maken wie ik wou. Ik had lili en was wel oké alleen de massage kietelfe behoorlijk waar ik niet goed tegen kan. Na afloop gedoucht en kwam ik de kamer weer in stond er een blonde dame dit was niet lili want die was al weg en ik was naakt ze liep voor mij door met haar kontje tegen mijn pik aan en zei dat voelde goed maar dan in het Duits nu weet ik haar naam helaas niet maar zag er behoorlijk lekker uit . Die avond had ze iets blauwe aan

Plaats reactie

Terug naar “Massage salons”